Lyon By Mh din Buenos Aires

Riobamba 251 251, 251

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Lyon By Mh.

Detalii cazare

Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 100 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Lyon by MH numără un total de 75 unităţi de cazare. Lyon by MH include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Lyon By Mh 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

5 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

26 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

59 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%