Luscious Hotel din Penang

2178 JALAN BUKIT MINYAK KAWASAN PERNIAGAAN ASAS MU

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Luscious Hotel.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Bukit Mertajam, Luscious Hotel vă promite o vizită minunată și relaxantă. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Luscious Hotel. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, birou, TV satelit/cablu. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi grădină. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Luscious Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Luscious Hotel 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Penang?

1. Penang Intl (Penang, Malaezia)

21 km

2. Taiping (Taiping, Malaezia)

56 km

3. Sultan Abdul Halim (Alor Setar, Malaezia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp