Lotus Bay View Hotel din Pondicherry

TripAdvisor, nota 3.5

No.01-B, Rue Bazar Saint Laurent Street, Beach Road, Pondicherry

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Lotus Bay View Hotel.

Detalii cazare

Cu locația în White Town / Colonia Franceză, Lotus Bay View Hotel este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Pondicherry. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii taxi, 24-ore recepţie sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, baie suplimentară, toaletă suplimentară, rack pentru haine, aşternuturi. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Lotus Bay View Hotel vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Lotus Bay View 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Pondicherry?

1. Neyveli (Neyveli, India)

60 km

Care sunt conditiile de intrare in India?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!