Lol Et Lola-Fost Central din Cluj-Napoca

TripAdvisor, nota 4.5

NEAGRA STREET, 9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Lol Et Lola-Fost Central.

Detalii cazare

Hotelul Lol et Lola*** este amplasat într-o grădină liniștită, cu verdeață din centrul orașului Cluj-Napoca și oferă camere decorate individual, punct de încărcare pentru vehiculele acționate electric și acces gratuit la conexiunea WiFi. Fiecare dintre camerele Hotelului Lol et Lola*** este decorată diferit, este izolată fonic și include sistem de acces inteligent și TV cu ecran plat. Băile private au sistem de încălzire prin pardoseală, articole de toaletă gratuite, uscător de păr și oglindă cosmetică. Unele camere au balcon. Micul dejun este de tip bufet, cu preparate internaționale și tradiționale. Proprietatea pune la dispoziție o recepție cu program nonstop și un serviciu de spălătorie, disponibil la un cost suplimentar. Hotelul oferă un serviciu de transfer la/de la aeroport, la un cost suplimentar.

Nume cazare de la furnizor: Lol Et Lola Cluj 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cluj-Napoca?

1. Cluj Napoca (Cluj-Napoca, Romania)

7 km

2. Tirgu Mures (Targu Mures, Romania)

71 km

3. Baia Mare (Baia Mare, Romania)

99 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !