Loi Suites Iguazu Hotel din Iguazu

TripAdvisor, nota 4.5

Selva Iriapu Sin Numero, Casilla de Correo 11, Iguazu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Loi Suites Iguazu Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel luxos este situat în Iguazu. Cuibărită la 4. 5 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare se află la 4. 5 kilometru(i) de principalele conexiuni de transport public. null Loi Suites Iguazu include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Clienţii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Loi Suites Iguazu nu oferă paturi suplimentare la cerere. Întregul hotel este accesibil cu scaune cu rotile și dispune de 1 dormitoare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Loi Suites Iguazu furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Acest hotel promovează o politică durabilă. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Oaspeţii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Loi Suites Iguazu 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Iguazu?

1. Cataratas (Iguassu Falls, Brazilia)

5 km

2. Cataratas (Iguazu, Argentina)

16 km

3. Alejo Garci (Ciudad del Este, Paraguay)

33 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !