Loftstyle Hotel Hannover Bw Signature Collection din Hannover

Gradestrasse 22

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Loftstyle Hotel Hannover Bw Signature Collection.

Detalii cazare

Unitatea de cazare dispune de un total de 312 unităţi de cazare. loftstyle Hotel Hannover BW Signature Collection include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Pentru confortul oaspeţilor, loftstyle Hotel Hannover BW Signature Collection oferă servicii de recepţie 24h din 24h. loftstyle Hotel Hannover BW Signature Collection dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la loftstyle Hotel Hannover BW Signature Collection. loftstyle Hotel Hannover BW Signature Collection este loial practicilor durabile ecologice. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Loftstyle Hotel Hannover Bw Signature Collection 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hannover?

1. Hannover (Hannover, Germania)

6 km

2. Braunschweig (Braunschweig / Wolfsburg, Germania)

56 km

3. Windelsbleiche (Bielefeld, Germania)

94 km

4. Bremen (Bremen, Germania)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !