Liostasi Ios Hotel&Spa din Ios-oras / Chora

TripAdvisor, nota 4.5

Ios, Ios

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Liostasi Ios Hotel&Spa.

Detalii cazare

Poziționată la 200 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cea mai apropiată plajă se află la 500 metri de hotel. Călătorii vor găsi aeroportul la 34500 kilometru(i). Hotelul se află la 300 metri de mers pe jos de port. Această proprietate dispune de 28 unităţi de cazare confortabile. Liostasi Ios Hotel & Suites a fost complet recondiţionat în anul 2018. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Călătorii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Această proprietate este prietenoasă cu mediul. Liostasi Ios Hotel & Suites oferă un serviciu de transfer la aeroport. Călătorii se pot destinde şi îşi pot reîncărca bateriile la facilităţile de întreţinere şi relaxare ale reşedinţei. Liostasi Ios Hotel & Suites se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Hotelul dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Cei care stau în această clădire îşi vor umple ziua de energie cu felurile de mâncare delicioase servite la diversele opţiuni gastronomice. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Liostasi Ios Hotel&Suites 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ios-oras / Chora?

1. Paros (Parikia / Paros Town, Grecia)

34 km

2. Santorini (Fira / Thira, Grecia)

39 km

3. Apt (Naxos oras/Chora, Grecia)

40 km

4. Mykonos (Mykonos oras, Grecia)

78 km

5. Dimitrios Vikelas (Syros Island, Grecia)

82 km

6. Milos (Milos, Grecia)

89 km

7. Astypalea Island (Astypalea Island, Grecia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Grecia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică