Leonardo Royal Hotel Ulm din Ulm

Moerikestrasse 17, 17

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Leonardo Royal Hotel Ulm.

Detalii cazare

Situată la 800 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 500 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Leonardo Royal Hotel Ulm numără un total de 148 camere de oaspeţi. Această unitate de cazare a fost ridicată în anul 2018. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Leonardo Royal Hotel Ulm. nullOaspeţii pot profita de parcare. Această reşedinţă are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Leonardo Royal Hotel Ulm 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ulm?

1. Memmingen Allgaeu (Memmingen, Germania)

49 km

2. Stuttgart Airport (Stuttgart, Germania)

65 km

3. Augsburg (Munchen, Germania)

69 km

4. Friedrichshafen (Friedrichshafen, Germania)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp