Leo Leisure Hotel @ Central Market din Kuala Lumpur

No.6, Jalan Hang Kasturi

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Leo Leisure Hotel @ Central Market.

Detalii cazare

Leo Leisure Hotel @ Central Market este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Kuala Lumpur. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Leo Leisure Hotel @ Central Market. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, televizor, TV satelit/cablu. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Kuala Lumpur, Leo Leisure Hotel @ Central Market vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Leo Leisure Hotel @ Central Market 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

14 km

2. Genting (Genting, Malaezia)

29 km

3. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

42 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică