Legends Beach Resort din Negril

Negril, Jamaica, Jamaica

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Legends Beach Resort.

Detalii cazare

Situată la 3000 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Hotelul este la 4000 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 7000 kilometru(i) de proprietate. Hotelul se află la 3000 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 45000 kilometru(i). Hotelul este la 2000 kilometru(i) de port. Această unitate de cazare dispune de 50 camere de oaspeți confortabile. Legends Beach Resort a fost complet recondiţionat în anul 2015. Legends Beach Resort include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Legends Beach Resort este loial practicilor durabile ecologice. Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Legends Beach Resort se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Opţiunea gastronomică a proprietăţii îi va încânta pe vizitatori cu o bucătărie rafinată şi cu o ambianţă fermecătoare. Călătorii se vor simţi minunat întrucât vor putea folosi facilităţile sportive şi vor putea profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite la Legends Beach Resort. Legends Beach Resort dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Unitatea de cazare oferă un program de divertisment şi activităţi de petrecere a timpului liber pentru un plus de comoditate la îndemâna oaspeţilor.

Nume cazare de la furnizor: Legends Beach Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Negril?

1. Negril (Negril, Jamaica)

5 km

2. Sangster Intl (Montego Bay, Jamaica)

50 km

Care sunt conditiile de intrare in Jamaica?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp