Lealea Garden Hotels-Sun Moon Lake-Sun din Nantou

No.7, Shueisiou St, 7

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Lealea Garden Hotels-Sun Moon Lake-Sun.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Nantou, Lealea Garden Hotels-Sun Moon Lake- Sun vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, scaun cu rotile accesibil, curăţenie zilnică, servicii bilete, servicii taxi sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ centru de fitness, saună, piscină interioară, spa, club copii, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Nantou, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Lealea Garden Hotels-Sun Moon Lake- Sun.

Nume cazare de la furnizor: Lealea Garden Hotels-Sun Moon Lake-Sun 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nantou ?

1. Ching Chuan Kang Apt (Taichung, Taiwan)

55 km

2. Chiayi (Chiayi, Taiwan)

69 km

3. Hualien (Hualien, Taiwan)

71 km

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică