Le Royal Meridien Shanghai din Shanghai

789 Nanjing Road East, Shanghai

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Le Royal Meridien Shanghai.

Detalii cazare

Acest hotel luxos este în Huangpu. Cuibărit la doar câțiva pași de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Incinta numără 728 camere primitoare. Conrad Shanghai a fost clădit în anul 2022. În plus, la hotel este disponibil accesul Wi-Fi. Vizitatorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la Conrad Shanghai, care dispune de o serie de unități de cazare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Proprietatea oferă servicii de întreţinere şi relaxare. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Proprietatea oferă facilităţi de afaceri. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor clienţilor. Conrad Shanghai poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Conrad Shanghai 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

13 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

32 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp