Le Meridien Suzhou, Suzhou Bay din Suzhou

Yingbin Avenue,, Wujiang District, 518

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Le Meridien Suzhou, Suzhou Bay.

Detalii cazare

Cei care stau la acest hotel pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Le Méridien Suzhou, Suzhou Bay oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Le Méridien Suzhou, Suzhou Bay dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la Le Méridien Suzhou, Suzhou Bay, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor la Le Méridien Suzhou, Suzhou Bay pentru confortul acestora. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Le Meridien Suzhou, Suzhou Bay 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Suzhou?

1. Suzhou (Suzhou, China)

23 km

2. Wuxi Airport (Wuxi, China)

44 km

3. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

71 km

4. Hangzhou (Hangzhou, China)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp