Las Americas Casa De Playa din Cartagena de Indias

TripAdvisor, nota 4.0

Anillo Vial Sector Cielo Mar, Cartagena

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Las Americas Casa De Playa.

Detalii cazare

Amplasat în Cartagena, acest hotel uimitor este ideal pentru familii. Situată la 7. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Hotelul se află la 5 metri de cea mai apropiată plajă. null Acest hotel a fost renovat complet în anul 2016. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, Las Américas Casa de Playa oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, acest hotel dispune de o serie de unităţi de cazare accesibile cu scaune cu rotile. Cei care stau în această clădire pot profita de parcare. Las Américas Casa de Playa oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca cei care stau în această clădire să se poată revigora fizic şi psihic. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această reşedinţă este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Cei care stau în această clădire vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa din incintă, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Este imposibil ca cineva să se plictisească în această unitate de cazare graţie opţiunilor de divertisment pe care le are de oferit. Oaspeţii îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Las Américas Casa de Playa. Persoanele mai active vor avea posibilitatea să practice numeroase sporturi şi activităţi la acest hotel. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Las Americas Casa De Playa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cartagena de Indias?

1. Rafael Nunez (Cartagena de Indias, Columbia)

1 km

2. Ernesto Cortissoz (Barranquilla, Columbia)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !