La Playa Beach&Golf Resort din Naples

Gulf Shore Drive, 9891

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul La Playa Beach&Golf Resort.

Detalii cazare

Principalele zone de distracție se află la 2. 4 kilometru(i) de proprietate. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 6. 4 kilometru(i) de unitatea de cazare. Hotelul se bucură de o poziție pe malul mării. Un total de 180 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Acest hotel a fost recondiţionat integral în anul 2002. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. Clienţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acestei proprietăţi i-a fost acordată certificarea . Călătorii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Oaspeţii se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. La Playa Beach & Golf Resort dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Cei care stau în această clădire se pot amuza cu opţiunile de divertisment oferite aici. La Playa Beach & Golf Resort poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: La Playa Beach&Golf Resort 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Naples?

1. Naples (Naples, Statele Unite ale Americii / SUA)

13 km

2. Sw Florida (Fort Myers, Statele Unite ale Americii / SUA)

30 km

3. Marco Island (Marco Island, Statele Unite ale Americii / SUA)

32 km

4. Page Field (Fort Myers, Statele Unite ale Americii / SUA)

36 km

5. Charlotte C (Punta Gorda, Statele Unite ale Americii / SUA)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp