L7 Hongdae By Lotte din Seoul

141 Yanghwa-ro, Mapo-gu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul L7 Hongdae By Lotte.

Detalii cazare

Un total de 340 camere sunt disponibile în incintă. Acest hotel a fost construit în anul 2017. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. L7 Hongdae oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. L7 Hongdae nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Toți oaspeții care stau la această proprietate îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această proprietate, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: L7 Hongdae 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Seoul?

1. Gimpo International (Seoul, Coreea de Sud)

10 km

2. Suwon Airport (Suwon, Coreea de Sud)

36 km

3. Incheon International (Seoul, Coreea de Sud)

42 km

4. Won Ju (Won Ju, Coreea de Sud)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Coreea de Sud?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp