Kowloon Harbourfront Hotel din Hong Kong

8, Hung Luen Road, HungHom Bay

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Kowloon Harbourfront Hotel.

Detalii cazare

Cuibărit la 650 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul este la 1. 1 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Există stații de transport în comun la 1. 0 kilometru(i) distanță. Oaspeții vor găsi aeroportul la 33. 7 kilometru(i). Unitatea de cazare se află la 20 metri de mers pe jos de port. Această proprietate dispune de 240 camere. Unitatea de cazare a fost construită în anul 2007. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullKowloon Harbourfront Hotel oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor la Kowloon Harbourfront Hotel pentru confortul acestora. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Kowloon Harbourfront Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hong Kong?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

25 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

53 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

64 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

89 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică