Kompas Hotel Aalborg din Aalborg

OSTERBRO 27

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Kompas Hotel Aalborg.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Aalborg. Poziționată la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 10. 0 kilometru(i) de hotel. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Clienții vor găsi aeroportul la 5. 0 kilometru(i). Proprietatea se află la 100 metri de mers pe jos de port. Un total de 55 dormitoare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Acest hotel a fost recondiţionat integral în anul 2011. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Kompas Hotel Aalborg oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această proprietate este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această proprietate, ideală pentru călătoriile de afaceri. Kompas Hotel Aalborg poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Kompas Hotel Aalborg 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Aalborg?

1. Aalborg (Aalborg, Danemarca)

5 km

2. Sindal (Sindal, Danemarca)

53 km

3. Thisted (Thisted, Danemarca)

74 km

4. Airport (Aarhus, Danemarca)

92 km

5. Karup (Karup, Danemarca)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Danemarca?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!