Kingstyle Hotel Apartment Guangzhou Pazhou Branch din Guangzhou / Canton

黄埔大道中天府路11号(近琶洲展馆、珠江新城)

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Kingstyle Hotel Apartment Guangzhou Pazhou Branch.

Detalii cazare

Kingstyle Hotel Apartment Guangzhou Pazhou Branch este convenabil situat în zona populară Districtul Tianhe. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. 24-ore room service, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, WiFi gratuit în toate camerele sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, rack pentru haine, oglindă, papuci, prosoape. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Kingstyle Hotel Apartment Guangzhou Pazhou Branch combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Guangzhou de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Kingstyle Hotel Apartment Guangzhou Pazhou Branch 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guangzhou / Canton?

1. Baiyun Intl (Guangzhou / Canton, China)

30 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică