King&Princess Motel Ii din Tainan

No.205, Renyi Rd., Rende Dist

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul King&Princess Motel Ii.

Detalii cazare

King & Princess Motel II este o alegere populară între călători în orașul Tainan, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, parcare auto, restaurant, sunt la dispoziția dvs. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. King & Princess Motel II combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Tainan.

Nume cazare de la furnizor: King&Princess Motel Ii 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tainan?

1. Tainan (Tainan, Taiwan)

4 km

2. Pingtung (Pingtung, Taiwan)

37 km

3. Kaohsiung Intl (Kaohsiung, Taiwan)

44 km

4. Chiayi (Chiayi, Taiwan)

55 km

5. Wonan (Wonan, Taiwan)

88 km

6. Chi Mei (Chi Mei, Taiwan)

89 km

7. Makung (Makung, Taiwan)

91 km

8. Taitung (Taitung, Taiwan)

95 km

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică