Kimpton Hotel Fontenot din New Orleans

TCHOUPITOULAS STREET, 501

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Kimpton Hotel Fontenot.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Downtown. Cuibărită la doar câțiva pași de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8 metru(i) de hotel. Călătorii vor găsi aeroportul la 24 metri. Kimpton Hotel Fontenot numără un total de 202 unităţi de cazare. Această reşedinţă a fost restructurată în anul 2020. Kimpton Hotel Fontenot oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Kimpton Hotel Fontenot nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Acestui hotel i-a fost acordată certificarea . Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această proprietate, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Kimpton Hotel Fontenot 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de New Orleans?

1. Lakefront (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

10 km

2. L Armstrong Intl (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

18 km

3. Terrebonne (Houma, Statele Unite ale Americii / SUA)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp