Kildonan Lodge Hotel din Edinburgh

TripAdvisor, nota 4.5

27 Craigmillar Park, Edinburgh

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Kildonan Lodge Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Edinburgh. Situat la 2. 4 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 8 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 2 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 6. 2 kilometru(i) de hotel. Călătorii vor găsi aeroportul la 20. 7 kilometru(i). Cu un total de 15 dormitoare, acesta este un loc plăcut pentru un sejur. Această unitate de cazare a fost construită în anul 1874 şi renovată în anul 2013. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Kildonan Lodge Hotel nu dispune de o recepţie deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Kildonan Lodge Hotel. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Locurile de luat masa ale proprietăţii servesc o selecţie de mâncăruri şi băuturi pline de savoare. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Kildonan Lodge Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Edinburgh?

1. Edinburg (Edinburgh, Marea Britanie)

12 km

2. Airport (Dundee, Marea Britanie)

58 km

3. Glasgow Intl (Glasgow, Marea Britanie)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp