Kenzi Rissani Hotel din Errachidia

TripAdvisor, nota 2.5

Avenue Moulay Ali Cherif, Errachidia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Kenzi Rissani Hotel.

Detalii cazare

Situată la 500 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Oaspeții vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Oaspeții vor găsi aeroportul la 2000 kilometru(i). Un total de 52 unităţi de cazare sunt disponibile la Kenzi Rissani pentru confortul oaspeţilor. Această reşedinţă a fost ultima oară renovată în anul 2023. Clienţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Kenzi Rissani este loial practicilor durabile ecologice. Oaspeţii care stau la această unitate de cazare pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Călătorii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Această reşedinţă oferă o gamă deosebită de opţiuni de luat masa pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor oaspeţilor. Cei care stau în această clădire se pot amuza cu opţiunile de divertisment oferite aici. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Kenzi Rissani 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Errachidia?

1. Moulay Ali Cherif (Errachidia, Maroc)

2 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !