Kempinski Hotel Chengdu din Chengdu

Ren Min Nan Road 42, Chengdu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Kempinski Hotel Chengdu.

Detalii cazare

Cuibărită la 6000 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Acest hotel dispune de 471 unităţi de cazare. Kempinski Chengdu a fost complet renovat în anul 2010. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Kempinski Chengdu. La acest hotel, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Există o parcare la Kempinski Chengdu. Acest hotel este prietenos cu mediul. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Vizitatorii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, acest hotel este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această proprietate garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Persoanele mai active pot profita de facilităţile şi activităţile de petrecere a timpului liber puse la dispoziţie de această unitate de cazare. Kempinski Chengdu poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Kempinski Chengdu 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chengdu?

1. Chengdu (Chengdu, China)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp