Jw Marriott Tucson Starr Pass Resort&Spa din Tucson

W STARR PASS BOULEVARD, 3800

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Jw Marriott Tucson Starr Pass Resort&Spa.

Detalii cazare

Amplasat în South Tucson, acest hotel încântător este ideal pentru familii. JW Marriott Tucson Starr Pass Resort & Spa numără un total de 575 camere de oaspeţi. Proprietatea a fost construită în anul 2005. Oaspeţii pot profita în spaţiile publice de conexiune Wi-Fi. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Călătorii vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la JW Marriott Tucson Starr Pass Resort & Spa. Toți oaspeții care stau la această proprietate îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Clienţii se vor bucura de o şedere plăcută în această reşedinţă care oferă o gamă uriaşă de facilităţi de divertisment. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Jw Marriott Tucson Starr Pass Resort&Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tucson?

1. Tucson Intl (Tucson, Statele Unite ale Americii / SUA)

14 km

2. Nogales Intl (Nogales, Statele Unite ale Americii / SUA)

89 km

3. Libby Aaf (Fort Huachuca, Statele Unite ale Americii / SUA)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp