Jw Marriott Marquis City Center din Doha

Conference Centre Street, West Bay, P.O. Box 9282

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Jw Marriott Marquis City Center.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel sofisticat este localizat în Doha. Situat chiar în centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Oaspeții vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 19. 0 kilometru(i). Cele 272 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. JW Marriott Marquis City Center a fost construit în anul 2015. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Oaspeţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. nullExistă o parcare. Clienţii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. null Se oferă o gamă largă de experienţe culinare pentru a se asigura de faptul că cei care stau în această clădire se bucură de toate aspectele vizitei lor. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite în această unitate de cazare fermecătoare. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi călătorii. JW Marriott Marquis City Center poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Jw Marriott Marquis City Center 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Doha?

1. Doha Intl (Doha, Qatar)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in Qatar?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică