Jw Marriott Las Vegas Resort&Spa din Las Vegas

N. Rampart Blvd, 221

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Jw Marriott Las Vegas Resort&Spa.

Detalii cazare

Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Oaspeții vor găsi aeroportul la 30. 0 kilometru(i). JW Marriott Las Vegas Resort & Spa dispune de un total de 540 unităţi de cazare. Această reşedinţă a fost complet recondiţionată în anul 2015. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care cei care stau în această clădire să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Vizitatorii se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie de această proprietate. Oaspeţii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în reşedinţă. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. JW Marriott Las Vegas Resort & Spa oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. Persoanele mai active pot profita de facilităţile şi activităţile de petrecere a timpului liber puse la dispoziţie de această unitate de cazare. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Jw Marriott Las Vegas Resort&Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Las Vegas?

1. North Air Term (Las Vegas, Statele Unite ale Americii / SUA)

8 km

2. Mccarran Intl (Las Vegas, Statele Unite ale Americii / SUA)

16 km

3. Henderson Executive (Las Vegas, Statele Unite ale Americii / SUA)

25 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp