Jianguo Garden Hotel Beijing din Beijing

Jianguomennei Avenue, Dongcheng District, 17

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Jianguo Garden Hotel Beijing.

Detalii cazare

Jianguo Garden Hotel este convenabil situat în zona populară Strada Wangfujing & oraşul Interzis. Locul de cazare oferă o gamă largă de facilități pentru a face din sejurul dumneavoastră o experiență plăcută. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Televizor ecran plat, sufragerie separată, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ centru de fitness, saună, piscină interioară, spa, masaj. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Beijing sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Jianguo Garden Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Jianguo Garden Hotel Beijing 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Beijing?

1. Nanyuan Apt (Beijing, China)

13 km

2. Capital Intl (Beijing, China)

23 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !