Jian Guo din Xian

2 HUZHU ROAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Jian Guo.

Detalii cazare

Cu locația în Xing Qing Gong Park, Jianguo Hotel este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Xian. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Jianguo Hotel combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Xian.

Nume cazare de la furnizor: Jian Guo 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Xian?

1. Xianyang (Xian, China)

29 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !