Jen Penang Georgetown By Shangri-La din Penang

Magazine Road, George Town

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Jen Penang Georgetown By Shangri-La.

Detalii cazare

Situată chiar în centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 13. 8 kilometru(i) de hotel. La 10 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 17. 1 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 1. 7 kilometru(i) de port. Jen Penang Georgetown by Shangri-La numără un total de 443 camere. Această proprietate a fost renovată complet în anul 2017. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Recepţia este deschisă 24/7. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Jen Penang Georgetown by Shangri-La. Călătorii sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Cei care stau în această clădire se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa din incintă. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot delecta cu o gamă largă de feluri de mâncare pline de savoare servite aici. Această reşedinţă se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Unele dintre aceste servicii ale Jen Penang Georgetown by Shangri-La pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Jen Penang Georgetown By Shangri-La 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Penang?

1. Penang Intl (Penang, Malaezia)

15 km

2. Taiping (Taiping, Malaezia)

74 km

3. Sultan Abdul Halim (Alor Setar, Malaezia)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !