Jamaica Pegasus din Kingston

81 Knutsford Boulevard

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Jamaica Pegasus.

Detalii cazare

Cuibărită la 100 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 7. 0 kilometru(i) de proprietate. Călătorii vor găsi aeroportul la 19. 0 kilometru(i). Această proprietate oferă un total de 300 camere. Jamaica Pegasus a fost complet recondiţionat în anul 2000. Jamaica Pegasus oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Călătorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Jamaica Pegasus. Aceasta este o reşedinţă ecologică. Vizitatorii pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Proprietatea dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. null Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Jamaica Pegasus. Clienţii se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul proprietăţii. Călătorii vor aprecia cu siguranţă gama largă de opţiuni de divertisment şi serviciile sau facilităţile de petrecere a timpului liber care le sunt puse la dispoziţie. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Jamaica Pegasus 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kingston?

1. Tinson (Kingston, Jamaica)

4 km

2. Norman Manley (Kingston, Jamaica)

7 km

3. Ken Jones (Port Antonio, Jamaica)

34 km

4. Boscobel (Ocho Rios, Jamaica)

48 km

Care sunt conditiile de intrare in Jamaica?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !