Jakarta Airport din Jakarta

Terminal 2/E Bandara Soekarno Hatta

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Jakarta Airport.

Detalii cazare

Opriți-vă la Jakarta Airport Hotel Managed by Topotels să descoperiți minunile din Jakarta. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. Securitate 24-ore, 24-ore recepţie, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Fiecare cameră de oaspeți este mobilată elegant și dotată cu echipamente practice. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de grădină. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Jakarta sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Jakarta Airport Hotel Managed by Topotels.

Nume cazare de la furnizor: Jakarta Airport 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Jakarta?

1. Soekarno Hatta Intl (Jakarta, Indonezia)

0 km

2. Halim Perdana (Jakarta, Indonezia)

29 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !