J2 Guest House din Hong Kong

NO 58 Nathan Road Mirador Mansion,Flat B4, 3/F

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul J2 Guest House.

Detalii cazare

J2 Guest House este o alegere populară între călători în orașul Hong Kong, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. WiFi gratuit în toate camerele, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, cameră de familie, servicii spălătorie sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, televizor, televizor LCD/cu plasmă. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Comoditatea și comfortul face ca J2 Guest House să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Hong Kong.

Nume cazare de la furnizor: J2 Guest House 1*

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hong Kong?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

24 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

52 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

63 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

87 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică