Itc Maratha din Mumbai

Mumbai, India, India

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Itc Maratha.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat este localizat în Mumbai City. Un total de 386 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Oaspeţii pot profita în spaţiile publice de conexiune Wi-Fi. Itc Maratha oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Toți cei care stau în această unitate de cazare și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Itc Maratha oferă un serviciu de transfer la aeroport. Cei care doresc să se deconecteze de la rutină pot folosi facilităţile de întreţinere şi relaxare puse la dispoziţie de proprietate. Oaspeţii vor aprecia cu siguranţă gama largă de opţiuni de divertisment şi serviciile sau facilităţile de petrecere a timpului liber care le sunt puse la dispoziţie. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Itc Maratha 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mumbai?

1. Chhatrapati Shivaji (Mumbai, India)

1 km

Care sunt conditiile de intrare in India?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!