Island Shangri-La Hong Kong din Hong Kong

PACIFIC PLACE, SUPREME COURT ROAD, CENTRAL

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Island Shangri-La Hong Kong.

Detalii cazare

Hotelul se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. La 500 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 44. 0 kilometru(i). Incinta numără 565 camere primitoare. Acest hotel a fost recondiţionat integral în anul 2020. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Oaspeţii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. La această reşedinţă, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Există o parcare la Island Shangri-La, Hong Kong. Totodată, Island Shangri-La, Hong Kong a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Island Shangri-La, Hong Kong oferă un serviciu de transfer la aeroport. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot răsfăţa cu tratamentele de întreţinere şi relaxare disponibile în incintă. Proprietatea dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Călătorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în reşedinţă. Toți oaspeții care stau la această proprietate îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Island Shangri-La, Hong Kong. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Island Shangri-La, Hong Kong 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hong Kong?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

23 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

54 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

61 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

86 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !