Intersur Recoleta din Buenos Aires

INTERSUR RECOLETA Av. Callao, 1764

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Intersur Recoleta.

Detalii cazare

Oaspeții vor găsi aeroportul la 4400 kilometru(i). Un total de 100 camere sunt disponibile la Intersur Recoleta pentru confortul oaspeţilor. Intersur Recoleta oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Intersur Recoleta promovează o politică durabilă. Clienţii pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Oaspeţii se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere a acestei proprietăţi. Oaspeţii vor fi încântaţi de mesele servite în unitate de cazare. Proprietatea dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite la acest hotel fermecător. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Intersur Recoleta 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

4 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

28 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

60 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?