Intercontinental Shenzhen din Shenzhen

Overseas Chinese Town, Nan Shan District, Shenzhen

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Intercontinental Shenzhen.

Detalii cazare

Hotelul dispune de un total de 540 camere de oaspeți. InterContinental Shenzhen a fost construit în anul 2006. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. Acesta este un hotel ecologic. Clienţii pot alege să se răsfeţe la facilităţile de întreţinere disponibile în reşedinţă. Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa din incintă, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Cei care stau în această clădire îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la InterContinental Shenzhen. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Intercontinental Shenzhen 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shenzhen?

1. Shenzhen (Shenzhen, China)

21 km

2. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

24 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

58 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

85 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

85 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp