Intercontinental Shanghai Pudong Hotel din Shanghai

777 Zhangyang Road Pudong, Shanghai

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Intercontinental Shanghai Pudong Hotel.

Detalii cazare

Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 3. 0 kilometru(i). Incinta numără 418 dormitoare primitoare. Această reşedinţă a fost renovată complet în anul 2017. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Toți cei care stau în această unitate de cazare sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la InterContinental Shanghai Pudong Hotel. Acestei unităţi de cazare i-a fost acordată certificarea . Cei care stau în această clădire se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Cei care stau în această clădire îşi vor umple ziua de energie cu felurile de mâncare delicioase servite la diversele opţiuni gastronomice. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Intercontinental Shanghai Pudong Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

16 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

28 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică