Intercontinental One Thousand Island Lake Resort din Hangzhou

Qiandaohu Country Club, Pingshan Industrial Park, Hangzhou

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Intercontinental One Thousand Island Lake Resort.

Detalii cazare

Acest resort luxos este localizat în Chun'an. Intercontinental One Thousand Island Lake Resort numără un total de 264 camere. Intercontinental One Thousand Island Lake Resort include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Pentru confortul oaspeţilor, Intercontinental One Thousand Island Lake Resort oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullIntercontinental One Thousand Island Lake Resort furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Totodată, Intercontinental One Thousand Island Lake Resort a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această unitate de cazare. Oaspeţii se pot răsfăţa cu tratamentele de întreţinere şi relaxare disponibile în incintă. Unele dintre aceste servicii ale Intercontinental One Thousand Island Lake Resort pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Intercontinental One Thousand Island Lake Resort 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hangzhou?

1. Juzhou (Juzhou, China)

67 km

2. Tunxi (Tunxi, China)

85 km

3. Yiwu (Yiwu, China)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică