Intercontinental Huizhou Resort din Huizhou

No 1 Wenquan Dadao, Hengli Town, Huizhou

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Intercontinental Huizhou Resort.

Detalii cazare

Intercontinental Huizhou Resort dispune de un total de 210 camere. Această unitate de cazare a fost recondiţionată în anul 2017. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Cei care stau în această clădire pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Intercontinental Huizhou Resort nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare la Intercontinental Huizhou Resort. Această reşedinţă este prietenoasă cu mediul. Clienţii pot alege să se răsfeţe la facilităţile de întreţinere disponibile în proprietate. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Este imposibil ca cineva să se plictisească în această unitate de cazare graţie opţiunilor de divertisment pe care le are de oferit. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Intercontinental Huizhou Resort 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Huizhou?

1. Huizhou (Huizhou, China)

24 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp