Intercontinental Geneva din Geneva

Chemin du Petit Saconnex, 7-9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Intercontinental Geneva.

Detalii cazare

Poziționată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 1000 metri. Proprietatea este la 20. 0 kilometru(i) de port. Cele 333 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această unitate de cazare s-a bucurat de renovare în anul 2012. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Toți cei care stau în această unitate de cazare sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acest hotel a fost conceput cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea Green Globe 21. Clienţii se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. InterContinental Geneva se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Acest hotel se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. nullUnitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Intercontinental Geneva 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Geneva?

1. Geneva International (Geneva, Elvetia)

1 km

2. Meythet (Annecy, Franta)

32 km

3. Megeve (Megeve, Franta)

60 km

4. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

67 km

5. Sion (Sion, Elvetia)

92 km

6. Meribel (Meribel, Franta)

96 km

7. Courchevel (Courchevel, Franta)

99 km

8. Saint Exupery (Lyon, Franta)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !