Intercontinental Foshan din Foshan

20 Denghu East Road, Nanhai District,, Foshan

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Intercontinental Foshan.

Detalii cazare

Amplasat în Nanhai, acest hotel sofisticat este ideal pentru familii. La 820 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 11. 1 kilometru(i). Un total de 445 dormitoare sunt disponibile la InterContinental Foshan pentru confortul oaspeţilor. Anul construcţiei acestei unităţi de cazare este 2010. InterContinental Foshan include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Având în vedere că acest hotel dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Din nefericire, nu există camere în care oaspeții care stau la această proprietate să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Această proprietate este loială practicilor durabile ecologice. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de InterContinental Foshan. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor oaspeţilor. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Intercontinental Foshan 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Foshan?

1. Baiyun Intl (Guangzhou / Canton, China)

40 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

81 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică