Intercontinental Dar Al Hijra din Madinah

King Fahad Street Central Area, Madinah

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Intercontinental Dar Al Hijra.

Detalii cazare

Vizitatorii vor găsi aeroportul la 13. 0 kilometru(i). Numărul total de unități de cazare este de 195. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. InterContinental Dar Al Hijra oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Totodată, InterContinental Dar Al Hijra a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. InterContinental Dar Al Hijra poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Intercontinental Dar Al Hijra 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madinah?

1. Madinah (Madinah, Arabia Saudita)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Arabia Saudita?