Intercontinental Almaty din Almaty

TripAdvisor, nota 4.5

181 Zheltoksan Street, Almaty

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Intercontinental Almaty.

Detalii cazare

Poziționat la 500 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află în apropierea principalelor zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2000 kilometru(i) de proprietate. Unitatea de cazare se află la 15000 kilometru(i) de pârtii. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 25000 kilometru(i). Incinta numără 277 unități de cazare primitoare. Acest hotel a fost restructurat în anul 2008. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. La Intercontinental Almaty spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. nullAceastă reşedinţă este loială practicilor ecologice. Clienţii vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Vizitatorii se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Intercontinental Almaty 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Almaty?

1. International (Almaty, Kazakhstan)

13 km

Care sunt conditiile de intrare in Kazakhstan?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp