Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam din Amsterdam

PROVINCIALEWEG, 102

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam.

Detalii cazare

Cuibărită la 20 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam numără un total de 159 dormitoare. Acest hotel a fost ultima oară renovat în anul 2010. Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Cei care stau în această clădire se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam. Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Totodată, Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Toți oaspeții care stau la această proprietate îşi pot restabili echilibrul trupului şi sufletului în cadrul facilităţilor de întreţinere şi relaxare de aici. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul din incintă. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Inntel Hotels Amsterdam-Zaandam 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Amsterdam?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

15 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

60 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !