Ink Hotel Amsterdam-Mgallery din Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 67, 67

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ink Hotel Amsterdam-Mgallery.

Detalii cazare

Cuibărită la doar câțiva pași de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. La 200 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Hotelul se află la 28 metri de cea mai apropiată plajă. Clienții vor găsi aeroportul la 15000 kilometru(i). Cele 149 unități de cazare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Acest hotel a fost restructurat în anul 2015. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Toți cei care stau în această unitate de cazare se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Ink Hotel Amsterdam - MGallery Collection nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite la acest hotel fermecător. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ink Hotel Amsterdam-Mgallery Collection 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Amsterdam?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

12 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

56 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !