Inex Olgica din Ohrid

Naum Ohridski, 05-11

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Inex Olgica.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Ohrid. Cuibărită la 5. 5 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cea mai apropiată plajă se află la 5 metri de unitatea de cazare. Oaspeții vor găsi aeroportul la 14. 3 kilometru(i). Această proprietate oferă un total de 125 dormitoare. Inex Olgica a fost construit în anul 2009. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Inex Olgica oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Inex Olgica nu oferă paturi suplimentare la cerere. Unele dintre aceste servicii ale Inex Olgica pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Inex Olgica 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ohrid?

1. Saint Paul The Apostle (Ohrid, Macedonia)

11 km

2. Aristotelis Apt (Kastoria, Grecia)

80 km

3. Nene Tereza Intl (Tirana, Albania)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Macedonia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !