Indigo Atlanta Vinings din Atlanta

Paces Ferry Road, 2857

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Indigo Atlanta Vinings.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se găsește în Galleria/Vinnings. Hotel Indigo Atlanta - Vinings numără un total de 159 camere de oaspeţi. Această proprietate a fost renovată complet în anul 2008. Clienţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Hotel Indigo Atlanta - Vinings oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hotel Indigo Atlanta - Vinings. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acest hotel promovează o politică durabilă. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa din incintă. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Hotel Indigo Atlanta - Vinings vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Hotel Indigo Atlanta - Vinings poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Indigo Atlanta-Vinings 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Atlanta?

1. Dobbins Afb (Marietta, Statele Unite ale Americii / SUA)

6 km

2. Fulton County (Atlanta, Statele Unite ale Americii / SUA)

10 km

3. De Kalb (Atlanta, Statele Unite ale Americii / SUA)

15 km

4. Hartsfield Jackson Atl (Atlanta, Statele Unite ale Americii / SUA)

25 km

5. Lee Gilmer (Gainesville, Statele Unite ale Americii / SUA)

73 km

6. Richard B Russell (Rome, Statele Unite ale Americii / SUA)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?