Indigo Atlanta Vinings din Atlanta

Paces Ferry Road, 2857

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Indigo Atlanta Vinings.

Detalii cazare

Hotel Indigo Atlanta - Vinings dispune de un total de 159 unităţi de cazare. Această unitate de cazare a fost ultima oară renovată în anul 2016. Hotel Indigo Atlanta - Vinings include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Hotel Indigo Atlanta - Vinings oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hotel Indigo Atlanta - Vinings. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Totodată, această proprietate a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Proprietatea dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Salonul de luat masa îi invită pe cei care stau în această clădire să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite în această reşedinţă fermecătoare. Hotel Indigo Atlanta - Vinings poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Indigo Atlanta-Vinings 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Atlanta?

1. Dobbins Afb (Marietta, Statele Unite ale Americii / SUA)

6 km

2. Fulton County (Atlanta, Statele Unite ale Americii / SUA)

10 km

3. De Kalb (Atlanta, Statele Unite ale Americii / SUA)

15 km

4. Hartsfield Jackson Atl (Atlanta, Statele Unite ale Americii / SUA)

25 km

5. Lee Gilmer (Gainesville, Statele Unite ale Americii / SUA)

73 km

6. Richard B Russell (Rome, Statele Unite ale Americii / SUA)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp