Independent Metropark Lido Hotel Beijing din Beijing

Jiangtai Road, Chaoyang District, 6

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Independent Metropark Lido Hotel Beijing.

Detalii cazare

Unitatea de cazare se află la 15. 1 kilometru(i) de principalele conexiuni de transport public. Oaspeții vor găsi aeroportul la 16. 7 kilometru(i). Metropark Lido Hotel Beijing numără un total de 433 camere de oaspeţi. Metropark Lido Hotel Beijing s-a bucurat de renovare în anul 2008. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Metropark Lido Hotel Beijing oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Metropark Lido Hotel Beijing. nullCălătorii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Această reşedinţă a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Vizitatorii pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Metropark Lido Hotel Beijing dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Cei care stau în această clădire se pot răsfăţa cu tratamentele de întreţinere şi relaxare disponibile în incintă. Clienţii se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Unele dintre aceste servicii ale Metropark Lido Hotel Beijing pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Metropark Lido Hotel Beijing 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Beijing?

1. Capital Intl (Beijing, China)

14 km

2. Nanyuan Apt (Beijing, China)

22 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !