Imlauer Hotel Pitter Salzburg din Salzburg

RAINERSTRASSE, 6

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Imlauer Hotel Pitter Salzburg.

Detalii cazare

Situat la 300 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 80 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 5. 0 kilometru(i). Imlauer Hotel Pitter Salzburg numără un total de 192 dormitoare. Imlauer Hotel Pitter Salzburg a fost construit în anul 1864. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullOaspeţii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Această proprietate promovează o politică durabilă. Călătorii vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa ale proprietăţii, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Imlauer Hotel Pitter Salzburg 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Salzburg 2024?

Obiective turistice Salzburg

Regiunea Salzburg si imprejurimi

Cascadele Krimmler

Festung Hohensalzburg

Grossglocknerstrasse

Pesterile de gheata Werfen

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Salzburg?

1. Wolfgang A Mozart (Salzburg, Austria)

3 km

2. Blue Danube (Linz, Austria)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !